Kategorier
Filosofi Hjemmeside

Ellen kan ikke skrive…

Ellen kan slet ikke finde ud af at skrive. Derfor har hun skrevet om at hun ikke kan skrive.

Idag fandt vi ud af at jeg er ekstremt dårlig til at finde på ting at skrive om. Det er simpelhent helt umuligt, og meget meget meget svært. Derfor sidder jeg og skriver om at jeg ikke kan finde på noget at skrive om. Jeg kunne f. eks. skrive om at jeg lige har fået en rigtig sød kusine, som jeg desværre ikke har været ude at besøge endu. Meeeen, det kan jeg altså ikke finde ud af. Jeg kunne jo også skrive om at vi er igang med at lave bloggen rigtig fin, med nye farver, flottere skrift og alt muligt andet fint. Men det kan jeg altså hellere ikke. Hvis jeg nu kunne finde ud af det, kunne jeg også skrive om at vi er i fuldt gang med at få bagebloggen opstarten, og at vi har fundet et tema. Men altså, det kan jeg jo slet ikke finde ud af. Jeg kunne heller ikke finde et billede, så jeg fandt bare et på internettet af en kuglepen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *