Kategorier
Hjemmeside

Genstart!

Ellen & Peter forsøger at genstarte deres website for at lægge grundlaget for alt det spændende de har planlagt.

[spb_row element_name=”Row” wrap_type=”content-width” parallax_image_height=”content-height” parallax_image_movement=”fixed” parallax_image_speed=”0.5″ bg_video_loop=”yes” parallax_video_height=”window-height” parallax_video_overlay=”none” row_overlay_opacity=”0″ vertical_center=”true” width=”1/1″ el_position=”first last”] [spb_text_block animation=”none” animation_delay=”0″ simplified_controls=”yes” custom_css_percentage=”no” padding_vertical=”0″ padding_horizontal=”0″ margin_vertical=”0″ custom_css=”margin-top: 0px;margin-bottom: 0px;border-top: 0px default ;border-left: 0px default ;border-right: 0px default ;border-bottom: 0px default ;padding-top: 0px;padding-left: 0px;padding-right: 0px;padding-bottom: 0px;” border_size=”0″ border_styling_global=”default” width=”3/4″ el_position=”first last”]

Genstart!

I dag tænkte vi at vi ville begynde på at bruge mere tid her på vores hjemmeside/blog. Derfor gik vi igang med at lave nærmest det hele om, få flere sider ind, og finde på en masse nye ting. Vi begyndte at planlægger hvad vi vil bage de næste gange, og vi fandt på nogle flere spil til vores spilfirma.

Spilkollektivet

I dag har vi oprettet et spilfirma som vi kalder Spilkollektivet. Vi er ikke kommet så meget længere end at vi har tre ideer til spil. Det er faktisk ikke helt korrekt – vi har arbejdet en smule på det ene spil over de sidste par år. Vi har dog nu erkendt at det ikke bygger sig selv, så derfor kaster vi nu mere tid efter det, og så kunne vi lige så godt oprette et helt spilfirma. 🙂

Vi har købt domænet, spilkollektivet.dk, så vi tænker at vi er over halvvejs. 😉

Bagebloggen

Ellen elsker at bage, og hun kunne godt tænke sig at være meget bedre til det. Hun vil rigtig gerne prøve at udforske de forskellige bageteknikker der er, men vil også gerne blive bedre til at skrive. Så hvorfor ikke bare slå to fluer med et smæk? Derfor har vi også købt domænet bagebloggen.dk, hvor vi vil blogge om alle de dejlige kager hun får lavet.

Vi har lagt følgende plan for bageriet:

  1. Crossainter
  2. Citrontærte
  3. Panna cotta
  4. Vandbakkelser
  5. Macaroons
  6. Cheesecake

Følg med her, og på sigt på bagebloggen.dk

Færdig?

Slet ikke… ikke engang i nærheden af udkanten af færdig, men vi er kommet i gang og det er lidt betingelsen for at blive færdig.

Vi ses snart… eller om et år. 😉

[/spb_text_block] [/spb_row]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *